Älskar du inredning, följer med i trenderna och vet precis vad som är inne just nu så har du förmodligen även koll på vilka designermärken som just nu är överallt i inredningstidningar, bloggar och sociala medier. Många av dessa designermärken har inredningsprylar som kostar otroligt mycket pengar, det är allt från lyxiga möbler till designade vaser och ljusstakar. Vad är det egentligen som skiljer dessa saker från alla andra inredningsprylar? Lite högre kvalité kanske, och att vissa saker görs för hand eller i begränsad upplaga är ju några troliga svar. Men, man behöver ju egentligen inte vara onödigt rik eller ha en hel massa pengar att kasta ut på inredning för att ha ett hem som osar av lyx och design. Det finns billigare möjligheter som gör att vem som helst kan ha ett hem som ser ut att vara taget från en inredningstidning. Vi har listat några tips på hur man kan göra!

Skapa ett lyxigt hem

För det första, satsa på en fåtölj som känns trendig men som ändå passar in i ditt hem. Det finns massvis med billigare varianter som känns fashionabla och trendiga på varuhus och inredningshemsidor såsom Ikea och Ellos. Just nu är det otroligt trendigt med sammet och det finns flera varianter som skulle kunna passa in i vilket hem som helst! Vi fortsätter på samma spår men med “statement”-mattan istället. Satsa på en större matta, det blir en lite lyxigare känsla med en långhårig matta både för de som ska gå på den och för hur rummet blir. Det tredje som lyfter vilket rum som helst är plantor! Att placera stora gröna stora växter både på golv i krukor eller i fönster ger en helt annan känsla och intryck. Exempel på gröna växter som är lätta att sköta om är svärmorstunga, rumsnässla och olika kaktusar. Ja, att blanda med billiga saker som ser lyxiga ut är lite hur man kan tänka här. Några gröna växter o en lyxig matta gör stor skillnad för ert vardagsrum.

Det finns andra möjligheter

Ovan så finns det alltså lite tips på hur man kan skapa ett lyxigt hem utan att betala en hel massa pengar. Men har man ändå svårt att få ihop startkapitalet till att börja inreda sitt hem med fina inredningsdetaljer så finns det andra möjligheter – det finns en tjänst som vem som helst kan och får använda. på https://enklare.se/ kan man jämföra och läsa mer om lån, samt att även har möjlighet att samla sina tidigare lån. Enklare är en lån och försäkringsförmedlare som hjälper till när man har viljan att genomföra något men kanske inte riktigt besitter medlen. Det bästa av allt är att det kostar ingenting att ta hjälp av Enklare, skulle det bli någon ytterligare kostnad så är det långivaren eller banken som står för den. Med deras smidiga hjälp och stora kunskap om ämnet så blir ditt lånande helt enkelt lite enklare. Precis som det också ska vara!qusq-lite