Mitt jobb!

Mitt jobb.

Min passion.

Mitt liv.

Ja, för ett år sedan så trodde jag inte att detta var möjligt. Att jag står här idag som en stark kvinna efter allt som hänt bakom. För ett år sedan var jag helt livrädd för framtiden och hur jag skulle klara mig. Idag står jag här som en ny person och brinner för mitt arbete på Sprudla i Ljungskile. Det var en butik jag besökte på fredagarna under 2015, ren terapi för min själ. Inte kunde jag i min vildaste fantasi tänka mig att jag själv skulle stå i butiken bara 2 år senare. Fast än det skiljer hela 8 mil mellan mitt hem och Sprudla så är det värt allt.För jag lever.

På sprudla får jag användning för all min kreativitet, butikspyssel, webshop, fotografering, paketinslagning och att dagligen få möta alla fantastiska kunder.

Jag är så tacksam.

Jag är lycklig.

Detta har varit en resa som gjort mig frisk! Så sjuk som jag har varit 😔 Att ta sig ur sängen var ingen självklarhet. Fick diagnosen Utmattningssyndrom dec-12 och under det första året kunde jag varken äta, sova eller träffa andra människor. Under längre perioder spydde jag varje natt. Var sjukskriven dec-12 till aug-16.

Tack min fantastiska chef Linda för denna möjligheten, du är helt underbar!

Ibland får jag offra mig och vara med på bilder för att visa nya kläder som kommit till butiken, haha 🙈

Dessa snygga sjalar finner ni här
och de vackra stickade koftorna här.

2 comments

  1. Så underbart att höra! 💓
    Jag vet också att Linda är en härlig person och Sprudla är en härlig butik, och jag vet hur det är att tappa bort livet.
    Välkommen tillbaka till livet, och fortsätt att njuta av varje ögonblick.
    All lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.