Något förvirrande för ögat

Godkväll!

Ja, då var julen över för detta år. Tycker hela december gick så otroligt fort men har jobbat en hel del så bloggen har fått komma lite åt sidan. Men vad gör det när man fått fin julstämning varje dag på jobbet? ? Helt underbart! Köpte alla julklapparna i tid och har njutit av att slippa julstressen. Kan verkligen rekommenderas!

Länge känt att sovrummet behöver en liten förändring. Plockat bort mer och mer därifrån så det blev rätt kalt. En stor matta som förvirrar en aning gjorde susen! Sedan har jag ringt och bokat tid för målning av väggarna och det kommer bli en lite mörkare grå färg, en väldigt matt sådan! Nu har jag målat och målat en massa så denna gång får en målarfirma göra jobbet.

 Mjuka vackra textilier, denna fantastiska matta, asplunds sängbord och så en ullpläd från Sture&Folke som pricken över i:t gör sovrummet till precis så jag vill ha det.

Nu ska jag ta mig en springtur…

Puss Ida1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.